Kies hier tussen rauwe versgesneden frieten of de Remo-Frit+ frieten. Ontdek ook een uitgebreid gamma geheel en versneden licht voorgegaarde of 100% gare aardappelen (ook Bio) en de Remo Specialiteiten. Stuk voor stuk producten zonder bewaarmiddelen, van 5 tot 60 dagen houdbaar. Allemaal traceerbaar vanaf het veld. Dat zijn de zekerheden die Remo u biedt. Smakelijk!

Waarom kiezen voor Remo? 10 redenen!

 1. 1. De toewijding van een familiebedrijf

  De toewijding van een familiebedrijf

  Je kunt aardappelen telen, schillen, snijden en verwerken. Of je kunt aardappelen telen, schillen, snijden en verwerken zoals je dat voor jezelf zou doen. De familie Van Remoortel maakt daarvan al sinds 1989 een erezaak.

  Lees meer over onze toewijding & ons familiebedrijf

 2. 2. Er is maar 1 echte Remo-aardappel

  Er is maar 1 echte Remo-aardappel

  Gestart vanuit een landbouwbedrijf, weet de familie Van Remoortel alles van de aardappel. Vandaag de dag beschikt Remo nog steeds over eigen aardappelvelden, een eigen aardappelteelt, eigen bewaarloodsen, … Zo behoudt Remo voeling met het hele aardappeltraject, en niet enkel met het verwerkingstraject. 

  Lees meer over de Remo-aardappel

 3. 4. Zonder bewaarmiddelen voor een oprechte smaak

  Zonder bewaarmiddelen voor een oprechte smaak

  Liever een aardappel die zijn volle smaak bewaart. Dat is de Remo-visie en daarom worden alle bewaarmiddelen en zout geweerd. Voorgegaarde aardappelen worden onder gewijzigde atmosfeer* verpakt, ...

  Lees meer over onze oprechte smaak zonder bewaarmiddelen

 4. 6. Flexibiliteit en maatwerken maken het verschil

  Flexibiliteit en maatwerken maken het verschil

  Remo luistert naar u en uw wensen. Door een flexibel en ultramodern productie-apparaat kan, in de mate van het mogelijke, maatwerk geleverd worden. 

  Lees meer over onze flexibiliteit & ons maatwerk

 5. 7. Constante innovatie voor een steeds beter product

  Constante innovatie voor een steeds beter product

  Remo volgt en loopt soms zelfs voor op technische innovaties in de sector. Het liet Remo jaren geleden toe als eerste frieten zonder bewaarmiddelen te introduceren. 

  Lees meer over onze constante innovatie

 6. 8. Lokale verdeelcentra voor een super service

  Lokale verdeelcentra voor een super service

  Remo heeft minimum één verdeelcentrum in elke provincie en levert in België met eigen vrachtwagens. Een Remo product is dan ook altijd dicht bij u in de buurt. 

  Lees meer over onze verdeelcentra

 7. 9. Duurzaamheid voor een mooiere wereld

  Duurzaamheid voor een mooiere wereld

  Sinds de oprichting in 1989 heeft Remo aandacht voor het milieu. Op die manier voorziet Remo vandaag volledig in de eigen elektriciteitsbehoefte.

  Lees meer over onze duurzame werking

 8. 10. Een luisterend oor én opleidingen

  Een luisterend oor én opleidingen

  Remo wil de producten en service voortdurend verbeteren. Laat dus weten wat u van ons vindt en verwacht. Hebt u een vraag, een opmerking, een idee ? Contacteer ons voor meer informatie.

  Lees meer over onze opleidingen

Duurzaamheid als eerste vereiste Duurzaamheid als eerste vereiste

Duurzaamheid hoort bij het verwerken van een natuurlijk product. Met de aardappel als grondstof, is duurzaam ondernemen bij Remo dan ook een prioriteit!

Meer over duurzaam
ondernemen bij Remo