
Aardappelen in schil
- Bij levering 100% gaar.
- Gewassen en geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen.
- Vastkokende aardappelvariëteit.
- Geen bewaarmiddelen.
- Certificering: IFS.
Formaat
Verpakking
Houdbaarheid
Zonder onderbreking van de koudeketen en continu gekoeld tussen 1 en 4 °C:
- In gesloten verpakking min. 30 dagen na levering houdbaarIn
- In geopende verpakking 24 uur houdbaar
Verpakking
Houdbaarheid
Verpakking
Houdbaarheid
Zonder onderbreking van de koudeketen en continu gekoeld tussen 1 en 4 °C:
- In gesloten verpakking min. 30 dagen na levering houdbaarIn
- In geopende verpakking 24 uur houdbaar
Bereiding
Andere producten
Van de aardappel op het veld tot het product op je bord: bij Remo vind je een zorgvuldig geselecteerd gamma dat smaak, kwaliteit en betrouwbaarheid combineert.

Bio versneden

Versneden geschild

Aardappelvlokken
Hoe bestellen?
Bestellen bij Remo is eenvoudig en snel. Met ons bestelplatform heb je altijd toegang tot ons volledige assortiment en regel je alles in een paar klikken.

Word klant
Vul ons formulier in en we vergeten nooit meer wie je bent.
Persoonlijke login
Ontvang je eigen inloggegevens voor ons platform.
Bestel snel
Plaats je bestelling online, waar en wanneer het jou uitkomt.
Levering op maat
Wij leveren volgens jouw wensen en planning.
Hoe bestellen?
Bestellen bij Remo is eenvoudig en snel. Met ons bestelplatform heb je altijd toegang tot ons volledige assortiment en regel je alles in een paar klikken.

Word klant
Vul ons formulier in en we vergeten nooit meer wie je bent.
Persoonlijke login
Ontvang je eigen inloggegevens voor ons platform.
Bestel snel
Plaats je bestelling online, waar en wanneer het jou uitkomt.
Levering op maat
Wij leveren volgens jouw wensen en planning.
Waarom kiezen klanten voor {Remo Frit}
Onze klanten vertrouwen op Remo voor constante kwaliteit, betrouwbare levering en een samen-werking die verder gaat dan alleen leveren. Met jarenlange ervaring en een passie voor het vak staan we elke dag klaar om te voldoen aan de hoogste verwachtingen.

